Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ


Μετά την θριαμβευτική Του είσοδο στην Ιερουσαλήμ και τα ΩΣΑΝΝΑ μετά βαΐων και κλάδων φοινίκων του λαού Ισραήλ, γιατί ο ίδιος λαός άλλαξε τόσο δραματικά στο: ΣΤΑΥΡΩΣΕ – ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ μέσα σε λίγες μέρες!;

Γιατί απλά, είπε και έπραξε μπροστά σε όλους την ΑΛΗΘΕΙΑ:
(1)                          Την επόμενη μέρα ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟ ΝΑΟ τους εμπόρους της πίστης του Λαού και τους ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!
(2)                          Διακήρυξε ότι ο Θεός που Τον έστειλε ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!! (Ιωαν. 12ο κεφ.)
(3)                          ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ τους Γραμματείς και Φαρισαίους ότι είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ – ΤΟΙΧΟΙ ΑΣΒΕΣΤΩΜΕΝΟΙ – ΦΙΔΙΑ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ – ΤΥΦΛΟΙ, ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΩΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΧΗΡΩΝ!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ – ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ;;;;;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!; ΟΥΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ!!!
ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ – ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ – ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ !
ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ – ΤΑ ΠΑΘΗ & Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕΝΟΣ & ΚΑΘΕΜΙΑΣ!
Αγαπητή μου Ελληνίδα κι αγαπητέ μου Έλληνα:

Σήμερα ο Θεός ψάχνει ανθρώπους για να ελκύσει στον Υιό Του τον Ιησού Χριστό, να Τον δεχτούν με πίστη και να Τον ακολουθήσουν, για να τους κάνει έμπιστους δικούς Του, και με αυτούς να αλλάξει την κοινωνία μας, με την διακήρυξη και την εφαρμογή του Ευαγγελίου Του!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ!!!

Ακολουθώ σημαίνει παρακολουθώ προπορευόμενον, πηγαίνω πίσω από κάποιο, συνοδεύω, συμμορφούμαι, συμφωνώ.

«Ελάτε πίσω Μου και θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων» (Ματθ. 4:19-21) λέει ο Κύριος Ιησούς Χριστός στον Πέτρο και στον Ανδρέα – τον αδελφό του - καθώς τους βλέπει στη θάλασσα της Γαλιλαίας να ρίχνουν τα δίχτυα τους…και πιο πέρα βλέπει τον Ιάκωβο και τον Ιωάννη και τους καλεί κι αυτούς να Τον ακολουθήσουν. Όλοι τους αφήνουν τα δίχτυα τους, αφήνουν τον πατέρα τους και το πλοίο τους και Τον ακολουθούν!

Τι σημαίνει ακολουθείς τον Ιησού Χριστό;

(1)   Ακούς το κάλεσμα του Κυρίου που απευθύνεται προσωπικά σε σένα, με το κήρυγμα του Λόγου Του, με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος του Θεού.
Οι μαθητές βλέπουν κι ακούνε τον Κύριο την ώρα που εργάζονται επισκευάζοντας τα δίχτυα τους, να τους καλεί προσωπικά ο Ίδιος με την θεανθρώπινη Φωνή Του! Τον Σαούλ – που μετονομάστηκε απ. Παύλος -τον κάλεσε επίσης ο Ίδιος ο Κύριος Ιησούς με την δυνατή Φωνή Του, μέσα από ένα ένδοξο Φως που του έδειξε όταν κάλπαζε με το άλογό του απ’ την Ιερουσαλήμ προς την Δαμασκό, για να συλλάβει και να φέρει δεμένους Χριστιανούς, τους οποίους εδίωκε, επειδή νόμιζε ότι ο Χριστιανισμός ήταν λανθασμένη διδασκαλία κι αίρεση εναντίον της πατρικής του Ιουδαϊκής πίστης.

(2)   Αφήνεις άμεσα (ευθύς) ό,τι σε απασχολεί μέχρι την ώρα που σε καλεί ο Κύριος!
α) Την εργασία σου, αν σε εμποδίζει να ακολουθήσεις τον Κύριο, όπως έκαναν οι μαθητές Του (Ματθ. 4:20, 22) β) Τον πατέρα, ή την μητέρα, ή οποιονδήποτε άλλο πρόσωπο μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον να ακολουθήσεις τον Ύψιστο Θεό, γιατί ο Ίδιος λέει: «Όποιος αγαπάει πατέρα ή μητέρα περισσότερο από Εμένα, δεν Μού είναι άξιος και όποιος αγαπάει γιο ή θυγατέρα περισσότερο από Εμένα δεν Μού είναι άξιος. Και όποιος δεν λαβαίνει το σταυρό του και δεν ακολουθεί πίσω Μου, δεν Μού είναι άξιος. Όποιος βρει τη ζωή του θα τη χάσει, κι όποιος χάσει τη ζωή του για χάρη μου θα τη βρει.» (Ματθ. 10:37-39)  

(3)   Απαρνείσαι τον εαυτό σου και σηκώνεις το σταυρό σου! (Ματθ. 16:24-25)
«Τότε ο Ιησούς είπε στους μαθητές Του: ‘Αν κάποιος θέλει να έρθει πίσω Μου, ας απαρνηθεί τον εαυτό του και ας σηκώσει τον σταυρό του και ας με ακολουθεί. Γιατί όποιος θέλει να σώσει τη ζωή του θα τη χάσει. Όποιος όμως χάσει τη ζωή του εξαιτίας Μου θα τη βρει’.»

(4)   Χάνεις τη ζωή σου – την παλιά της ανομίας κι αμαρτίας – και βρίσκεις την καινούργια που ο Κύριος Ιησούς Χριστός σού χαρίζει!
Το ήθελα αυτό τόσο πολύ θυμάμαι, όταν ξεκίνησε η ευλογημένη σχέση μου με τον Κύριο – το 1984! Είχα τόσο πολύ απογοητευτεί απ’ τον εαυτό μου, τον κόσμο και σχεδόν τα πάντα, που μού έμενε μόνο ο Θεός – ο Σωτήρας Χριστός να Τον δοκιμάσω…..Ξέρετε, όχι μόνο δεν με απογοήτευσε ποτέ, αλλά αντίθετα….

(5)   Ακούς – βλέπεις και συμμετέχεις στα Λόγια και στα έργα Του Κυρίου!
Α) Οι μαθητές ΠΙΣΤΕΨΑΝ σ’ Αυτόν όταν μετέβαλε το νερό σε κρασί, στην Κανά της Γαλιλαίας. (Ιωάννης 2:11) Ο Κύριος θέλει εσύ κι εγώ που θέλουμε να Τον ακολουθήσουμε να βλέπουμε τα θαύματά Του και να Τον εμπιστευόμαστε όλο και πιο πολύ!
Β) Στην Καπερναούμ, στην συναγωγή – στην αρχή της διακονίας Του επίσης – Τον βλέπουν να διδάσκει με ΕΞΟΥΣΙΑ και να ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ έναν (μάλλον πιστό Ιουδαίο αφού ήταν μέσ’ την συναγωγή) από ένα ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΝΕΥΜΑ (δαιμόνιο) – (Μάρκος 1:1-28)
(Γ) Ακούς τη διδασκαλία του Λόγου Του. Οι μαθητές συνεχώς Τον άκουγαν να κηρύττει το Λόγο του Θεού Πατέρα Του και Πατέρα μας, όπως π.χ. στην «Επί του όρους Ομιλία Του»
(Δ) Συμμετέχεις στα υπερφυσικά Του έργα. Όταν τάισε τους όχλους με τους 5 άρτους και τα 2 ψάρια, λέει στους μαθητές Του: «ΔΩΣΤΕ τους ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ … (Κι Εγώ Είμαι εδώ μαζί σας, να δείτε τι θα κάνω!!!)...κι αφού έκοψε έδωσε στους μαθητές τους άρτους και οι μαθητές στους όχλους… » (Ματθ.14:16-21)
Ε) Όταν ανέστησε το Λάζαρο, ζήτησε να σηκώσουν το λίθο μπροστά από την σπηλιά του τάφου…κι εσήκωσαν τον λίθο….
ΣΤ) Παραμένεις συνεχώς μαζί Του… στον Λόγο Του και στην Παρουσία Του. Τον ρωτάς: «ΚΥΡΙΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ;»
Ζ) Είσαι μάρτυρας της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ…

(6)   Προσέχεις πώς να περπατάς ακριβώς ως σοφός – κι όχι ως άσοφος – Τον λατρεύεις , Τον δοξολογείς, με ύμνους και άσματα κι ωδές πνευματικές, μαζί με τα αδέλφια ‘εν Χριστώ’ - τα παιδιά και το Λαό του Θεού ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – γεμίζεις με Άγιο Πνεύμαδιοικείσαι απ’ το Άγιο Πνεύμα κι εργάζεσαι όχι με τη δική σου δύναμη, αλλά με τη Δύναμη του Θεού και τα Χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος για τη σωτηρία των ανθρώπων.
«Προσέχετε λοιπόν ΑΚΡΙΒΩΣ πως περπατάτε, όχι ως άσοφοι αλλά ως σοφοί, εξαγοράζοντας τον καιρό, γιατί οι ημέρες είναι πονηρές. Γι’ αυτό μη γίνεστε άφρονες, αλλά να καταλαβαίνετε ποιο είναι το θέλημα του Κυρίου. Και μη μεθάτε με κρασί, στο οποίο υπάρχει ασωτία, αλλά να γεμίζετε με Πνεύμα (Άγιο) ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣ και με ΩΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ, τραγουδώντας και ψάλλοντας με την ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ στο όνομα του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ τον ΘΕΟ και ΠΑΤΕΡΑ.» (Εφες. 5:15-21)

«Άρα λοιπόν αδελφοί, είμαστε οφειλέτες όχι στη σάρκα, για να ζούμε κατά σάρκα, γιατί αν ζείτε κατά σάρκα, μέλλετε να πεθάνετε. Αν όμως με το Πνεύμα θανατώνετε τις πράξεις του σώματος, θα ζήσετε. Γιατί ΟΣΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ (αρχ. Κειμ. ΑΓΟΝΤΑΙ) – ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Επειδή δεν λάβατε Πνεύμα δουλείας για να φοβάστε πάλι, αλλά λάβατε Πνεύμα υιοθεσίας με το οποίο φωνάζουμε: ‘Αββά Πατέρα’. Αυτό το Πνεύμα συμμαρτυρεί με το πνεύμα μας ότι είμαστε τέκνα Θεού. Κι αν είμαστε τέκνα Του, είμαστε και κληρονόμοι Του. Αφενός κληρονόμοι Θεού, αφετέρου συγκληρονόμοι Χριστού, αν βέβαια συμπάσχουμε, για να συνδοξαστούμε και μαζί Του» (Ρωμ 8:12-16)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. (Α΄ Κορινθ. 12:4-12)

«Υπάρχουν λοιπόν διαιρέσεις χαρισμάτων, αλλά το ίδιο Πνεύμα΄ και υπάρχουν διαιρέσεις διακονιών, αλλά ο ίδιος Κύριος΄ και υπάρχουν διαιρέσεις ενεργειών, αλλά ο ίδιος ο Θεός που ενεργεί τα πάντα σε όλους. Σε καθέναν λοιπόν δίνεται η φανέρωση του Πνεύματος για το συμφέρον. Γιατί σε έναν μέσω του Πνεύματος δίνεται λόγος σοφίας, σε άλλον όμως λόγος γνώσης κατά το ίδιο Πνεύμα, σε άλλον πίστη με το ίδιο Πνεύμα και σε άλλον ιαματικά χαρίσματα με το ένα Πνεύμα και σε άλλον ενέργειες θαυματουργικών δυνάμεων και σε άλλον προφητεία και σε άλλον διακρίσεις πνευμάτων, σε άλλον γένη (είδη) γλωσσών και σε άλλον ερμηνεία γλωσσών. Όλα λοιπόν αυτά τα ενεργεί το ένα και το αυτό Πνεύμα διαμοιράζοντας ιδιαιτέρως σε καθέναν καθώς θέλει. Γιατί καθώς ακριβώς το σώμα είναι ένα και έχει πολλά μέλη, και όλα τα μέλη του σώματος ενώ είναι πολλά, είναι ένα σώμα, έτσι κι ο Χριστός….»     

(7)   Α) Πορεύεσαι και Κηρύττεις το Ευαγγέλιο κι Ακολουθούν τα Έργα που ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΙ (Μάρκος 16: 14-20)
«Και ύστερα, ενώ κάθονταν στο τραπέζι, φανερώθηκε σ’ αυτούς τους έντεκα και επιτίμησε την απιστία τους και τη σκληροκαρδία τους, γιατί σ’ εκείνους που Τον είδαν αναστημένο δεν πίστεψαν. Και τους είπε: ‘Πορευτείτε σε όλο τον κόσμο και κηρύξτε το Ευαγγέλιο σε όλη την κτίση. Όποιος πιστέψει και βαφτιστεί θα σωθεί, όποιος όμως απιστήσει θα κατακριθεί. Και αυτά τα θαυματουργικά σημεία θα συνοδέψουν εκείνους που θα πιστέψουν: στο όνομά Μου θα βγάλουν δαιμόνια, θα μιλήσουν καινούργιες γλώσσες, και στα χέρια θα σηκώσουν φίδια, και αν πιουν κάτι θανάσιμο δεν θα τους βλάψει΄ θα θέσουν τα χέρια πάνω σε αρρώστους και θα γίνουν καλά.’ Αφενός λοιπόν μετά την ομιλία Του σ’ αυτούς ο Κύριος Ιησούς αναλήφτηκε στον ουρανό και κάθισε στα Δεξιά του Θεού. Αφετέρου εκείνοι (οι μαθητές) εξήλθαν και κήρυξαν παντού, ενώ ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣΕ και ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ μέσω των ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ»

            Β) ΑΥΤΑ που ΕΜΑΘΕΣ κι ΑΚΟΥΣΕΣ τα ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! (2 Τιμ. 2:2)
«Εσύ λοιπόν τέκνο μου, ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΣΑΙ στη ΧΑΡΗ που είναι στο ΧΡΙΣΤΟ ΙΗΣΟΥ, και αυτά που άκουσες από εμένα μέσω πολλών μαρτύρων, αυτά παράθεσε σε πιστούς ανθρώπους, οι οποίοι να είναι ικανοί και άλλους να διδάξουν.  ΣΥΓΚΑΚΟΠΑΘΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»  

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΙ ΕΣΥ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ!
ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ/ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ; Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ….. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ – ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ  ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!

ΩΣΑΝΝΑ (ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ) ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ (ΕΞΟΔΟ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΣΟΥ) ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου