Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΙ ΕΚΛΕΓΕΙΣ;

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, Έλληνες κι Ελληνίδες!

Ζούμε ώρες και μέρες κρίσιμες, δραματικές κι αποφασιστικές. Οι πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις καλπάζουν ραγδαία! Όλη σχεδόν η ανθρωπότητα ασχολείται και πάλι με την Ελλάδα, με μάς τους Έλληνες! Πως τα καταφέρνουμε και γινόμαστε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!;

Πολλές οι προσπάθειες των πολιτικών, των συνδικαλιστών, των ΜΜΕ .... των ... ειδικών και των ανίδεων.... να δώσουνε λύση και διέξοδο στο αδιέξοδο που έχουμε μπροστά μας. Σώζουμε την Ελλάδα φωνάζουν, γράφουν και διακηρύττουν...Κι όμως κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι δεν σωζόμαστε απ' αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ! 

Σήμερα, που η κατάσταση είναι απελπιστικά, απογοητευτική και δραματική, με ραγδαία αυξανόμενα: το στρατό των ανέργων, τις ουρές των συσσιτίων, τα αραχνιασμένα κλειδωμένα κλειστά μαγαζιά, τους αμέτρητους νεόπτωχους, τη νεολαία μας που ψάχνει άλλες πατρίδες για να επιβιώσει, τα δακρυσμένα και πληγωμένα γηρατειά μας που προδώσαμε τόσο ύπουλα κι αδιάντροπα,... τους υπουργούς και βουλευτές της συκυβέρνησης που παραιτούνται γιατί βλέπουν και νοιώθουν την αβάσταχτη υποκρισία του πολιτικού συστήματος, αλλά και την οδυνηρή ζωή του λαού μας, τους δανειστές μας που μας εκβιάζουν, που μας ονειδίζουν και μας χλευάζουν - μπροστά και πίσω απ' την πλάτη μας - τις αυτοκτονίες των απελπισμένων που χάνονται στον καιάδα της κόλασης....και την σωτηρία που δεν έρχεται.
Σήμερα, που ακούσαμε χθες πολιτικό αρχηγό - δωρίζοντας την εικόνα ενός Αγίου στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας - να τού λέει: "Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Θεού", κι ο κ. Πρόεδρος του ανταπάντησε: "Λέτε να βοηθήσει;"....  

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΜΕ...ΜΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΝΑΙ!!! ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΔΙΚΑΙΑ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!.. Γι' αυτό λοιπόν....
 
...Ακούστε τη Φωνή και το Λόγο Αυτού του Θεού, να μιλάει μέσ' απ' τον αιώνιο Λόγο Του:

"Άπλωσα τα Χέρια Μου όλη την ημέρα προς λαό απειθή (και τον Ελληνικό) που περπατάει σε ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ. ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΞΥΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ... Εσάς που εγκαταλείπετε τον Κύριο....θα σάς αριθμήσω για την μάχαιρα ... γιατί σάς καλούσα και δεν αποκρινόσασταν, σάς μιλούσα και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!" (Προφήτης Ησαΐας κεφ. 65, εδ. 2,3,...11,12)

Ελληνικέ Λαέ, Έλληνες πολιτικοί και άλλοι παρατρεχάμενοι του άρρωστου και σάπιου διεφθαρμένου συστήματος .... να ΤΙ ΕΚΛΕΓΕΙΣ, (ένα μεγάλο μέρος σου)! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΘΕΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΙ ΑΓΑΘΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΑΡΟΞΥΝΕΤΑΙ: Ψέμματα σχεδόν παντού (στις οικογένειες, στα σχολεία, στις δουλειές), κλοπές παντού (σε πολλά στελέχη του δημόσιου κι όχι μόνο βίου, μίζες, δωροδοκίες, φοροδιαφυγή) απατεωνιές, παρανομίες, μοιχείες, πορνείες, διαζύγια σαν τα πουκάμισα που αλλάζεις, εκατομμύρια εκτρώσεις (δολοφονίες αγέννητων ανθρώπων) εύκολο (ανήθικο και παράνομο) πλουτισμό, ειδωλολατρεία κάθε μορφής, ιδιοτέλεια και προσωπικό συμφέρον σε βάρος του πλησίον σου..... 

Άκουσε, και ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ - ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ:

"ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΛΗΣΙΑΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.... ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΤΕ (ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ)." (Ιησούς Χριστός -- Ιερό Ευαγγέλιο Ματθαίου κεφ. δ΄ εδ. 17 & Λουκά κεφ. ιγ΄εδ. 2,5)

Αγαπημένε μου Έλληνα κι Ελληνίδα, δεν πιστεύω ότι θέλεις να χαθείς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!! 
Δεν πιστεύω ότι πιστεύεις - βαθειά μέσα σου - ότι φταίει μόνο ο "άλλος". Πιστεύω ότι ως λαός αγαπάς την Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη, την εργασία και την προκοπή, την τιμιότητα και το φιλότιμο. 
ΠΙΣΤΕΥΩ ως λαός είσαι θεοσεβής λαός, κι ότι θέλεις να αγαπάς τον Θεό, ο Οποίος μας έβγαλε απ' την σκλαβιά - τον πόνο - και τα δεσμά - κάθε φορά που Τον ΕΚΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ: ΤΟ 1821, ΤΟ 1944, .....

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ - ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ .... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΩΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ και ΠΑΡΑΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΙ ΑΝΟΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ - ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! 
Γιατί είναι γραμμένο: "Αν πούμε ότι αμαρτία δεν έχουμε πλανούμε τους εαυτούς μας, και η Αλήθεια (ο Χριστός) δεν είναι μέσα μας. Εάν ομολογούμε τις αμαρτίες μας, είναι πιστός και δίκαιος, ώστε να μάς συγχωρήσει τις αμαρτίες μας και ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ. Αν πούμε ότι δεν αμαρτήσαμε (ότι μόνο οι πολιτικοί φταίνε, ή μόνο το αντίπαλο κόμμα ή μόνο ο διπλανός μας) ψεύστη κάνουμε Αυτόν (τον Θεό!!!) και ο Λόγος Του δεν υπάρχει μέσα μας...." 
Επομένως, ας ζητήσουμε καθένας και καθεμία προσωπικά τη συγχώρεση του Κυρίου και το Αίμα της θυσίας Του που έχυσε πάνω στο Σταυρό να καθαρίσει την ψυχή μας και την καρδιά μας, γιατί: "...Το Αίμα του Ιησού Χριστού του Υιού Αυτού ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ....γιατί ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΛΑΣΜΟΣ (Καταπράυνση της Οργής του Θεού) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
(Α' Επιστολή Ιωάννου κεφ. α΄ εδ. 7,8,9,10 & β΄ κεφ. εδ. 1,2)

Αγαπητέ μου συνέλληνα, αγαπητή μου συνελληνίδα, αξιότιμε 'κυβερνήτη' (οποιασδήποτε Κυβέρνησης ή κόμματος) ή 'κυβερνώμενε', απλέ πολίτη ή πολιτικέ, διαπλεκόμενε, ή μη διαπλεκόμενε....:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ! 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΩΡΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ - ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ - ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ! 

Ενώ είναι στη γη και ξεσπάει μια θύελλα στη λίμνη όπου είναι μέσα στο πλοιάριο με τους μαθητές Του, αυτοί τρομάζουν και Τού λένε: "Δάσκαλε ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ;"   ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΛΑΣΑ: "ΣΩΠΑ, ΗΣΥΧΑΣΕ..." Κι αμέσως ΓΑΛΗΝΕΨΕ Η ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ.
"Και έπαψε ο άνεμος, κι έγινε γαλήνη μεγάλη. Και τους είπε, γιατί είστε έτσι δειλοί; Πως δεν έχετε πίστη;" (Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο κεφ. δ΄ 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ, ΑΝ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ:   

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ.....ΓΙΑΤΙ:

ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Πάρε τη Βίβλο, άνοιξέ την και άρχισε να την διαβάζεις ... βρεσ' τα με τον Θεό...

Κι έτσι θα αρχίσεις να γνωρίζεις ΤΙ και ΠΟΙΟΝ να ΕΚΛΕΞΕΙΣ!....

ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ - ΤΑ "ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ" ΚΑΙ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ... 

ΤΕΛΟΣ .... ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΌΤΙ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ: "ΚΡΙΝΑΙ (ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ) ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ...."
  
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ;

ΩΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΣΣΥΛΟΓΗΣ, ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΩΡΕΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!! 
Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ -  ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΝΡΩΝΕΙ! 

ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ! 
ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

2 σχόλια:

  1. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Κύριος δεν αποδέχτηκε τη βασιλεία στον Ισραήλ κατά την πρώτη του έλευση: ο εβραϊκός λαός δεν είχε μετάνοια και πίστη στον αληθινό Θεό.
    Ο ίδιος λόγος είναι για τον οποίο δεν βασιλεύει ο Χριστός στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μετάνοια και πίστη στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή οικονομική κρίση θα είναι η αρχή, ώστε να γίνει κάτι τέτοιο. Μέσα στην απελπισία τους οι άνθρωποι να προστρέξουν στον αληθινό Θεό, πριν μας συμβεί κάτι χειρότερο. Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα γράψει και παλιότερα, αλλά το ξαναγράφω, γιατί μου το έστειλαν σε e-mail για να μην ξεχνιόμαστε.

    Ο μισθός και τα προνόμια των βουλευτών:

    Tι παίρνουν οι βουλευτές..και τι πρέπει να τους δώσουμε εμείς

    1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
    2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
    3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
    4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
    5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!!
    6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
    7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
    8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
    9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
    10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
    11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
    12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
    13. Τηλεφωνική ατέλεια.
    14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
    15. Δωρεάν διόδια.
    16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...!!!!

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 51% ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ. (ΤΟ ΝΟΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή