Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΛΑΜΨΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!


ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ την δική ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ και του επουράνιου Πατέρα μας.

Κύριε Ιησού Χριστέ Συγχώρησε μας που προσκυνήσαμε και προσκυνούμε τα Αδέλφια μας τους κοιμηθέντες Αγίους και την Μακαρία Μητέρα Σου και ΕΣΕΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ!

Συγχώρησε μας που στηρίξαμε την αποστασία μας στις παραδόσεις και στην εκκλησιαστική διδασκαλία μόνο, και αντί ΝΑ ΤΡEΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ και στο ΛΟΓΟ ΣΟΥ, που είπες « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ», ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ το κάλεσμά Σου και ο καθένας μας έτρεξε στον έμπιστο και στην έμπιστη της καρδιάς του/της και ΟΧΙ Σ’ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!!!

Κύριε Ιησού Χριστέ μέσα απ’ το μεγάλο Σου ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ παράβλεψε τα αμαρτήματα του Λαού Σου και χάρισε μας ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ.

ΛΥΤΡΩΣΕ μας απ’ αυτόν τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΡΑΧΝΑ που έπεσε πάνω μας, απελευθέρωσέ μας απ’ την ΦΤΩΧΕΙΑ μας την οικονομική και την πνευματική, απ’ τα ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΒΑΡΗ, από την θλίψη μας και από τα μαύρα σύννεφα που σκεπάζουν τον ορίζοντά μας, και από κάθε Λατρεία και ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ που ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ και στον ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ μας ΠΑΤΕΡΑ από τον ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ. Εφεσίους 1:3.

Επισκέψου μας Κύριε και ΧΑΡΙΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΙΑΤΡΕΙΕΣ , ΑΠΕΛΕΥΕΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ και ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ απ’ τον σατανά.
Θεράπευσε και Γιάτρευσε τους πάσχοντας από ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αυτούς που είναι χωρίς Ελπίδα.

Στους πενθούντες και απογοητευμένους δώσε τους χαρά.
Στους ασθενείς δώσε τους ΔΥΝΑΜΗ και ΥΓΕΙΑ.
Και άνοιξε τα μάτια και την καρδιά σ’ αυτούς που με πείσμα έως τώρα Σε ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ, και την ΣΩΤΗΡΙΑ Σου και Εσένα ΧΡΙΣΤΕ μου ακόμα μέχρι σήμερα ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ.

Κύριε ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ μέσα απ’ το μεγάλο έλεός Σου ΛΑΜΨΕ την ΔΟΞΑ ΣΟΥ και ΠΟΤΙΣΕ τις καρδιές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Λαού Σου με ΒΡΟΧΗ και καταρράχτες Πνευματικών Ευλογιών με την ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ των καρδιών των πιστών Σου Παιδιών και με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πάρα πολλών καινούργιων Πιστών, έτσι ώστε το Όνομά Σου το ΑΓΙΟ πάλι να δοξασθεί και τραγούδια και Ποιήματα ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ για Σένα να ακουστούν και μετανοιωμένοι χιλιάδες σε Σένα να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ και Στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου να ΜΠΟΥΝ.

Στο ΑΓΙΟ και Ένδοξο όνομά Σου ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ προσευχόμαστε, ΑΜΗΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου