Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011. Ώρα 11:27. Γνωστός δημοσιογράφος μεταδίδει στη διάρκεια της εκπομπής του ηλεκτρονικό μήνυμα τηλεθεατή με το επώνυμό του και τα τηλέφωνά του ότι: Γνωστή επιχειρηματίας της Κηφισιάς, 45 ετών, αυτοκτόνησε για χρέη προς τρίτους. Πολλοστή αυτοκτονία τον τελευταίο καιρό Έλληνα ή Ελληνίδας εξαιτίας χρεών!
Αρχίζω να κλαίω, για άλλη μια φορά, με πόνο στην ψυχή μου! ‘Ως πότε Θεέ μου;’ βγαίνει με λυγμούς από μέσα μου. ‘Όχι άλλες ψυχές σε παρακαλώ στη φρικτή πορεία τους προς την κόλαση. Ως πότε θα αυτομαστιγώνεται η πατρίδα μας, σαν εκείνους τους Φιλιππινέζους που μαστιγώνουν τους εαυτούς τους; Γιατί νομίζουν λανθασμένα ότι έτσι θα τους συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους, ενώ Εσύ Κύριε πλήρωσες με τη θυσία Σου πάνω στο Σταυρό για όλες τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων, και απλά εκείνο που μας ζητάς είναι να Σού τις εξομολογούμαστε, να μετανοούμε γι’ αυτές και να ζούμε αγαπώντας κι ακολουθώντας Εσένα! Θεέ μου ποιος θα σώσει την Ελλάδα μας;’  
Εβδομάδα των Αγίων Παθών του Θεανθρώπου, για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, η οποία σχεδόν πάντοτε ήταν και είναι σε κρίση! Σήμερα, η πατρίδα μας Ελλάδα σε κρίση. Σε βαθειά και σε βαριά κρίση! Η χώρα μας σε διεθνή επιτήρηση και κάτω απ’ την εξουσία των ξένων δυνάμεων που τους φωνάξαμε για να μας σώσουν!

Ελληνίδες, Έλληνες όλοι μας είμαστε δούλοι και σκλάβοι για άλλη μια φορά σε ξένες δυνάμεις, εξαιτίας όχι των όπλων των εχθρών μας, που μας επιτέθηκαν για να μας κατακτήσουν, αλλά εξαιτίας του δικού μας εχθρού, του κακού, του άνομου κι ασεβούς εαυτού μας! Τα λάθη μας, οι ανοησίες μας, οι εγωιστικές μας κι εγωκεντρικές μας επιθυμίες μας, οι ανομίες και οι παραβάσεις μας, μάς σκλάβωσαν, μας έδεσαν με πραγματικά δεσμά!

Η χώρα όπου γεννήθηκαν και μάτωσαν οι πατέρες μας για να ‘μαστε εμείς λεύτεροι, η κοσμοξακουσμένη Ελλάδα μας όπου γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε ψυχορραγεί, πονάει και αργοπεθαίνει.

Οι φίλοι κι οι εχθροί μας είτε γελάνε μαζί μας, είτε κουνάνε το κεφάλι τους απαξιωτικά για μας. Γίναμε όνειδος και ντροπή εντός κι εκτός της Ελλάδας! Βλέπουμε στα νέα την Πέμπτη 12 Μαΐου ευρωπαίος επίτροπος να αποκαλεί μέσα απ’ το Ευρωκοινοβούλιο τους Έλληνες πολιτικούς ‘γελοίους και ηλίθιους’!!! Καταντήσαμε επαίτες και ντροπιασμένοι κακομοίρηδες στους ξένους, πρόσφυγες και ξένοι στην ηρωική πατρίδα μας, με την ένδοξη ιστορία τόσων αιώνων και τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή που φώτισε τα σκοτάδια των βαρβάρων τους προηγούμενους αιώνες! Εμάς που κάποτε δώσαμε τα φώτα και τον πολιτισμό στην ανθρωπότητα τώρα μας θεωρούνε απ’ τους τελευταίους στη γη σε αξίες και πολιτισμό! Μας λένε τεμπέληδες, κλέφτες και απατεώνες! Μας ξεφτίλισαν με τόσο χυδαίο τρόπο μερικά ξένα έντυπα! Ντροπή, όνειδος και πόνο νοιώθει η καρδιά του απλού Έλληνα πατριώτη που αγαπάει και πονάει την Ελλάδα μας!

Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες, τον τελευταίο καιρό, πορευόμαστε με σκυφτό το κεφάλι, με θλίψη στην καρδιά, οργή και απογοήτευση για όλα αυτά που καταντήσαμε! Δεν εμπιστευόμαστε πια τους πολιτικούς μας, γιατί απέτυχαν να μας υπηρετήσουν και να μας κυβερνήσουν χρηστά, δίκαια και αποτελεσματικά! Ένα κύμα εγρήγορσης προς απελευθέρωση του Ελληνικού λαού φαίνεται ότι φουσκώνει και γίνεται όλο και πιο μεγάλο, όλο και πιο ψηλό! Θα γίνει άραγε ένα καθαρτήριο ειρηνικό κύμα που θα οδηγήσει σε καλή κι ευλογημένη λύση; Ή ένα οργισμένο καταστροφικό τσουνάμι, που θα κάνει μεγαλύτερο κακό, από καλό; Θα μπορέσουμε να πούμε με βεβαιότητα ‘οργή λαού, φωνή Θεού’, που φέρνει τη λύση που χρειάζεται η ταλαίπωρη Ελλάδα και τη λύτρωση απ’ τα επερχόμενα δεινά;

Η οικονομία μας χρεοκόπησε και καταρρέει, αλλά δεν μας το ομολογούνε δημόσια οι άρχοντές μας που ψηφίσαμε, γιατί μέχρι τώρα μας είπανε ότι ‘Σώσαμε την Ελλάδα’!; Η άστοχη και άσοφη συνεχής και πρόχειρη λύση του δανεισμού τα τελευταία 30 χρόνια, είναι σαν τα ‘δερμάτινα πολυτελή αναπαυτικά καθίσματα’ του χαλασμένου ‘αυτοκινήτου’ του Ελληνικού Κράτους όπου καθίσαμε ανόητα αναπαυτικά τις τελευταίες δεκαετίες, εξαπατώμενοι κι εξαπατώντας αλλήλους, τώρα, χωρίς φρένα τρέχει ιλιγγιωδώς την κατηφόρα στο γκρεμό της συντριβής! Μέχρι τώρα η μία κυβέρνηση κατηγορεί την άλλη για την καταστροφή που μας έφεραν. Η μόνη τους αυτοκριτική είναι ένα γενικό και αόριστο, ‘κάναμε λάθη’, λες και υπάρχει άνθρωπος στη γη που μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έκανε λάθη! Αμέτρητα, απραγματοποίητα ‘θα κάνουμε εκείνο και το άλλο’, αμέτρητες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις! Βαλτώσαμε στα ψέματά τους! Μπουχτίσαμε τα ψέματά τους και την κοροϊδία τους! Αισθανόμαστε εξαπατημένοι και προδομένοι!

Αγανάκτηση κι απελπισία μας πνίγουν, ενώ το χαμένο δίκιο κάνει βαριά την ανάσα μας! Η αδικία και η ανομία βασιλεύουν. Η παρανομίες αρκετών κυβερνόντων αλλά και πολλών πολιτών είναι ένας φαύλος κύκλος που έχει δέσει χειροπόδαρα τόσο δυνατά τον πληθυσμό, που είναι δύσκολο έως αδύνατο να μην ‘δεθείς’! Σχεδόν παντού στη δημόσια κοινωνική ζωή του τόπου, κλοπές, ψέματα, παραβάσεις, εγωιστική ιδιοτέλεια, κατάκριση του άλλου και δικαιολόγηση των σφαλμάτων και των παραβάσεων του εαυτού μας!
Το Κράτος κλέβει τον πολίτη και ο πολίτης το Κράτος! Το Κράτος υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια που τελικά το βγάζουν ψεύτη, γιατί απλά αποτυγχάνει να εκτελέσει πολλά απ’ όσα υπόσχεται! Ο πολίτης επίσης ψεύδεται στο Κράτος για να αποφύγει το μερίδιο της ευθύνης του να πληρώσει ό,τι του αναλογεί, γιατί βασίζεται στο κάκιστο παράδειγμα του Κράτους, το επικαλείται, και έτσι δικαιολογούν πολλοί συμπολίτες μας την παραβατική συμπεριφορά τους! Ο δημόσιος υπάλληλος  για να κάνει την δουλειά του κλέβει τον πολίτη και ο πολίτης δωροδοκεί τον δημόσιο υπάλληλο.

Οι ίδιοι οι πολιτικοί που ψηφίζουν στο Κοινοβούλιο αρνούνται να φυλάξουν και να εκτελέσουν τους νόμους που ψήφισαν! Οι νόμοι τους είναι πολλές φορές φτιαγμένοι στα δικά τους μέτρα και σταθμά, προσαρμοσμένοι σε άνομα συμφέροντα ανθρώπων απ’ τους οποίους ευεργετούνται πολλές φορές ανήθικα και παράνομα. Δεν τολμούν να ψηφίσουν την άρση της βουλευτικής ασυλίας, για να δικάζονται όπως ο απλός πολίτης με το κοινό ποινικό δίκαιο, γιατί αγαπούν τις ανομίες τους! Αγαπούν αρκετοί από αυτούς την μίζα, τον εύκολο και παράνομο πλουτισμό. Ενώ έχουν εξουσία την χρησιμοποιούν κυρίως για τα δικά τους εγωιστικά άνομα συμφέροντα και όχι για τα συμφέροντα του αδύναμου λαού, του φτωχού πολίτη, του χαμηλοσυνταξιούχου που έδωσε την ζωή του για την πατρίδα και τα παιδιά του, και τώρα ντρέπεται να πει ότι είναι Έλληνας. Κλαίει η ψυχή του που δεν είναι σε θέση να κάνει ένα δώρο στα εγγόνια του Χριστούγεννα και Πάσχα, γιατί του ‘κλεψαν την πενιχρή του σύνταξη!
Αρκετοί πολιτικοί παραβιάζουν την εντολή του λαού να τον υπηρετήσουν με δικαιοσύνη, νομιμότητα και ισονομία. Υπηρετούν κατ’ εξοχήν τη δικιά τους κοιλιά, και όχι το λαό, στον οποίο στερούν όλο και περισσότερα δικαιώματα. Του αποστερούν όλο και περισσότερο την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιεί  τις βασικές του και δίκαιες οικονομικές του ανάγκες, με την μείωση των μισθών και των συντάξεων, με την τελείως αναποτελεσματική αύξηση των φόρων και του ΦΠΑ, και εξαθλιώνουν όλο και περισσότερες κοινωνικές τάξεις στο όνομα της σωτηρίας της οικονομίας μας! 
Την ίδια στιγμή, ενώ οι πολιτικοί και οι βουλευτές μας – εκτελεστική και νομοθετική εξουσία - είναι οι μόνοι που μπορούν, λόγω της εξουσίας που κατέχουν, να αποκαλύψουν τις αποδείξεις και τα ονόματα εκείνων που παρανόμησαν κι εξαπάτησαν και λήστεψαν τον Ελληνικό λαό τα τελευταία 30 χρόνια, διαφθείροντας την ψυχή των Ελλήνων και σπρώχνοντας την τιμημένη Ελλάδα στον καιάδα της κόλασης, διστάζουν, φοβούνται, κι αναβάλουν να εργαστούν μαζί με τη δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων! Κι έτσι η δειλία τους, το κάκιστο παράδειγμά τους, και η αποτυχία τους μάς έχουν πείσει πως είναι πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο με τις παρούσες συνθήκες να μας βγάλουν απ’ τον καιάδα της καταστροφής! 
Πώς να συνεχίζει να τους εμπιστεύεται ο Ελληνικός λαός, που δείχνει την αποστροφή του και την αποδοκιμασία του προς τους πολιτικούς μας και τα κόμματά τους με την συνειδητή του αυξανόμενη αποχή του απ’ τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις! 
Ιδιωτικές επενδύσεις και να θέλουν δεν μπορούν να γίνουν με την βαριά φορολογία που τους κάθεται στο ‘σβέρκο’ και την ηλίθια γραφειοκρατία, που όσο και να την περιορίζεις ξεφυτρώνει σαν τη Λερναία Ύδρα! Πολλοί ‘αγνοί’ Ελληνες επιχειρηματίες πατριώτες που ήρθαν απ’ το εξωτερικό και προσπάθησαν να στήσουν σημαντικές επενδύσεις, στη χώρα μας, βίωσαν όλη τη διαφθορά των ανθρώπων του συστήματος. Αντιμετωπίστηκαν με κάκιστο τρόπο, βούλιαξαν στα σκουριασμένα γρανάζια της γραφειοκρατίας και τελικά όχι μόνο δεν μπόρεσαν να επενδύσουν, αλλά γέμισαν με πικρές πληγές απ’ τους ‘αρμοδίους’ της μάνας πατρίδας!
Τα έσοδα του Κράτους δεν εισπράττονται όπως πρέπει, είτε γιατί οι πτωχεύσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα λουκέτα αυξάνουν, είτε γιατί όσοι έχουν και μπορούν να δώσουν τις εισφορές τους και τους φόρους τους, δεν το κάνουν με το σκεπτικό ότι, ‘αφού το Κράτος με κλέβει, θα το κλέψω κι εγώ’, δηλαδή ‘οθφαλμός αντί οφθαλμού’, είτε γιατί οι ελεγκτικοί και εισπρακτικοί μηχανισμοί του Κράτους είναι αδύναμοι ή ανίκανοι να συγκεντρώσουν τα έσοδα που πρέπει.
Πάρα πολλά νοικοκυριά υπερχρεωμένα στις τράπεζες που τα εξαπάτησαν με ανήθικο τρόπο με τα ‘ψιλά’ τους γράμματα τα οδήγησαν πολλά από αυτά στην πικρή στέρηση του σπιτιού τους! Όμως τώρα και οι ίδιες οι τράπεζες θερίζουν ό,τι έσπειραν! Χάνουν τα χρήματά τους που αφειδώς και απερίσκεπτα δάνεισαν σε ανθρώπους, σε νοικοκυριά και σε επιχειρήσεις!  Γιατί ο παγκόσμιος νόμος που λέει, «Θερίζεις ό,τι σπέρνεις», ισχύει κι εδώ στο ακέραιο!
Χρέη, χρέη, χρέη παντού και σχεδόν σε όλους! Οδηγούν στην απελπισία μερικούς που αυτοκτονούν μέσα στην πίκρα τους και στην απόγνωσή τους γιατί το όλο σύστημα που ζούμε με την ανυπόφορη καταπίεσή του, τους φέρνει σε αδιέξοδο και τελικά τους σέρνει στο φρικτό θάνατο!

Η δημόσια διοίκηση έχει καταντήσει τόσο παρασιτική! Τρώει συνεχώς τις σάρκες της αλλά και του λαού μας χωρίς να παράγει σχεδόν τίποτα!
Πάντοτε ήταν το μέσο για να βολευτούν όσο γίνεται περισσότεροι, πολίτες και βουλευτές, με την ρουσφετολογική – αμφίδρομη πελατειακή σχέση τους. Η γάγγραινα της αντιπαραγωγικής και πιο βολεμένης τάξης των Ελλήνων, η άρρωστη δημόσια διοίκηση είναι το χειρότερο καρκίνωμα του Κράτους που το αργοσκοτώνει τις τρεις τελευταίες δεκαετίες!
Όλοι μας κατακρίνουμε αυτήν την κακή δημόσια διοίκηση, την ίδια στιγμή που πολλοί από μας – σχεδόν ένα εκατομμύριο συμπατριώτες αποτελούμε αυτή τη δημόσια διοίκηση!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ στο Πανεπιστήμιο, σε ένα απ’ τα πρώτα μαθήματα της Διοικητικής Επιστήμης & Πολιτικής Επιστήμης που σπούδασα (αρχές δεκαετίας 1980) γνωστό καθηγητή να μας διδάσκει την ‘Πυραμιδοειδή Δομή Οργάνωσης’ της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, και την έκπληξή μας όλων των φοιτητών, όταν μας εξήγησε ότι η παραγωγικότητά της είναι μηδενική!!! Γι’ αυτό – μας τόνισε – με οικονομικούς όρους η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση είναι παρασιτική και χρεώνει το Ελληνικό Κράτος συνεχώς, γιατί δεν παράγει εθνικό προϊόν, αντίθετα κατασπαταλάει τον υπάρχοντα εθνικό πλούτο. Θα παραμείνουμε λοιπόν ως Ελληνικός λαός παθητικά συμμέτοχοι σ’ αυτόν τον εθνικό παρασιτισμό ή θα εργαστούμε όλοι μαζί για μια Ελληνική Δημόσια Διοίκηση παραγωγική – υγιή – διαφανή – χωρίς διαστροφές και διαφθορά;
Ας ρωτήσουμε λοιπόν καθένας τον εαυτό μας, πόσο θέλουμε να αλλάξουμε ριζικά προς το καλύτερο, έτσι ώστε να αλλάξει και η δημόσια διοίκηση της χώρας μας προς την καλύτερη και γνήσια παραγωγική υπηρεσία του πολίτη; Θα αποφασίσουμε τώρα ότι είναι καιρός για εξυγίανση και θεραπεία του αδηφάγου Κράτους, που το θέλουμε να μας υπηρετεί και όχι να μας ‘μαστιγώνει’ και να μας κατατρώγει εμάς τους ίδιους και την πατρίδα μας;

Η παιδεία μας διηνεκές πειραματόζωο που συνεχώς ‘εκπαιδεύεται’, αλλά ταλαιπωρεί τη νεολαία μας, χωρίς να την παιδαγωγεί, χωρίς να την εμπνέει  με γνήσια οράματα κι ελπίδα για το μέλλον! Κατάντησε από δημόσια παιδεία για όλο το λαό, ιδιωτική παραπαιδεία για όσους έχουν τα απαραίτητα χρήματα να την ‘ταΐσουν’!
Το πτυχίο, για τους πολλούς πτυχιούχους, ένα χαρτί χωρίς αντίκρισμα ανάλογο του κόπου τους, που σίγουρα εξασφαλίζει μια θέση στην ανεργία! Όλο και πιο πολλοί νέοι μας ξεσπιτώνονται και φεύγουν απ’ την Ελλάδα για να επιβιώσουν αλλού! Γιατί και η παιδεία όπως είναι δομημένη συνεισφέρει στην ανεργία! Η ανεργία μαστίζει νέους και μεσήλικες, καθώς επιχειρήσεις μιας ζωής κλείνουν, κι ο λαός δεν έχει πια την οικονομική δυνατότητα να αγοράζει προϊόντα όπως πριν!
Η πραγματική γνήσια Ελληνική και Χριστιανική παιδεία που πλάθει και ζυμώνει τον αυθεντικό χαρακτήρα των Ελλήνων και που εμείς – οι σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες – ζήσαμε, σήμερα είναι μια γλυκιά νοσταλγία! Και η ερώτηση που τίθεται είναι, πόσοι από όλους εμάς, θέλουμε μια γνήσια Ελληνική παιδεία, που δεν θα μας επιβάλλεται απ’ τις ξένες δυνάμεις, με ιστορικές αλλοιώσεις και παραχαράξεις, αλλά απ’ την ίδια την ιστορία, και τον πολιτισμό μας, και θα μορφώνει πραγματικούς Έλληνες κι Ελληνίδες, με αληθινό ‘γνώθι σ’ αυτόν’ και ελπιδοφόρο οραματισμό για ένα πιο λαμπρό μέλλον;

Το σύστημα υγείας της Ελλάδας μας βαριά ασθενές και αθεράπευτο, αφού εκεί τα τρωκτικά και οι μιζαδόροι έστησαν τις ‘παράνομες επιχειρήσεις τους’ των υπέρογκων κλοπών τους με τις αισχροκερδείς υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων και των υλικών υγείας, ρουφώντας τεράστια ποσά των χρημάτων του λαού!
Νοσοκομειακοί γιατροί και άπληστες φαρμακευτικές εταιρίες απομύζησαν πάρα πολύ απ’ το αίμα της Ελληνικής οικονομίας! Πόσο μεγάλο έγκλημα η έλλειψη κατάθεσης ισολογισμών των νοσοκομείων στην Κυβέρνηση, για τόσες δεκαετίες, και η έλλειψη αυστηρών ελέγχων και ποινών στους παραβάτες του νόμου! Χάθηκαν εκατοντάδες δις ευρώ του Ελληνικού λαού στη χοάνη αυτή! Τα άνομα συμφέροντα των παράνομων φατριών της υγείας την αρρωσταίνουν όλο και πιο πολύ, και αναζητείται και γι’ αυτήν το φάρμακο της θεραπείας της!
Πόσο πικρή και τραγική ειρωνεία να ζούμε ένα ‘δήθεν’ δημόσιο σύστημα υγείας που το χρυσοπληρώνουμε τόσο παράνομα κι άδικα, είτε με το φακελάκι στους επίορκους γιατρούς, είτε με τα πανάκριβα φάρμακα στις άπληστες φαρμακευτικές εταιρίες – τη στιγμή που το ίδιο φάρμακο σε άλλη χώρα κοστίζει πολύ φθηνότερα;
Το ΕΣΥ όπως είπαν κάποιοι στη σατυρική τους εκπομπή κατάστησε να σημαίνει ότι, ΕΣΥ Έλληνα φορολογούμενε πολίτη θα φέρεις στο νοσοκομείο τις γάζες, το οινόπνευμα, το φάρμακο …. που χρειάζεσαι για την υγεία σου, γιατί δεν τροφοδοτούνται πλέον όπως πρέπει τα νοσοκομεία με τα αναλώσιμα που χρειάζονται εξαιτίας των οφειλών (χρεών) τους στις φαρμακευτικές εταιρίες!
Άραγε δεν νοιώθουμε καθόλου ντροπή για τα ‘περήφανα γηρατειά’ μας που έχουν άμεση ανάγκη αξιοπρεπούς συστήματος υγείας; Δεν λυπούμαστε για τους πατέρες και μητέρες μας, πού οι περισσότεροι έδωσαν τη ζωή τους για μας και την Ελλάδα μας, μες τους πολέμους, στη δυστυχία της φτώχειας της εξαθλίωσης και στέρησης, να τους στερούμε τώρα την πενιχρή τους σύνταξη, να τους αφήνουμε στις ουρές των ασφαλιστικών τους ταμείων απ’ τα άγρια χαράματα για να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, κι αντί να τους τιμούμε, εμείς να τους πληγώνουμε ακόμα περισσότερο;
Ποιος βλέπει το δάκρυ της ψυχής τους, εκτός από Εκείνον που βλέπει και γνωρίζει τα πάντα;
Θα δεχτούμε να παραμείνει η κατάσταση όπως έχει; Θα συνεχίσουμε να γινόμαστε συμμέτοχοι αυτής της ατιμίας εναντίον τους; Ή θα σκεφτούμε όλοι μαζί και θα εκζητήσουμε τον καλύτερο τρόπο για την υγεία που αρμόζει στον Έλληνα και στην Ελληνίδα;
Στις 10 Μαΐου ο Υπουργός Υγείας λέει σε δελτίο ειδήσεων με λίγο διαφορετικά λόγια ότι, «Έχουμε πιαστεί από ένα κλαδί στο χείλος του γκρεμού. Αν κάνουμε ανόητες κινήσεις και το σπάσουμε καταγκρεμιζόμαστε…. Περιμένουμε τώρα τον διασώστη….» Αλήθεια Ποιος θα μπορούσε να είναι Αυτός ο διασώστης; Μπορεί να είναι κάποιος από όλους αυτούς που δοκιμάσαμε μέχρι τώρα; Ή μήπως ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ;

Η γεωργία μας κάποτε πλούσια και παραγωγική με τις θαυμάσιες εξαγωγές της σε βαμβάκι, σταφίδα, καπνό, υφαντουργία λόγω της κάλλιστης ποιότητας του βαμβακιού μας, εσπεριδοειδή, είναι τώρα αιχμάλωτη στα ξένα συμφέροντα και τις συμφωνίες των δυνατών χωρών και συμμαχιών, και μαραζώνει και σαπίζει. Ο αγρότης μας ‘δεμένος’ χωρίς να μπορεί να λυτρωθεί απ’ τα χρέη του! Δεν έχουμε πια την ευλογημένη παραγωγή των προϊόντων μας, που κάναμε εξαγωγή και είχαμε πολύ καλό συνάλλαγμα να εισρέει στην οικονομία μας, επειδή υπερισχύουν άλλες πολιτικές και οικονομίες σε βάρος μας.
Είναι τόσο κρίμα να εισάγουμε ακόμα και τη ζάχαρη, εμείς που κάποτε είχαμε τόση παραγωγή κι εξαγωγές! Αλήθεια γιατί δεχόμαστε τόσο παθητικά να εμμένουμε στην αιχμαλωσία που μας επέβαλαν, με την συνεχή μείωση του ενεργού αγροτικού πληθυσμού μας, και να συμφωνούμε να μην παράγουμε όλα αυτά που η Ελληνική γη μπορεί και πρέπει να παράγει, για μας, αλλά και για εξαγωγές σε διάφορες χώρες, έτσι ώστε να έχουμε μεγάλα έσοδα στην λαβωμένη μας οικονομία;

Τα σώματα ασφαλείας, ταγμένα να μας προστατεύουν, μάλλον ψάχνουν να βρουν τρόπους να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Από καιρό σε καιρό θρηνούμε τον άδικο χαμό των παιδιών μας. Είτε των αστυνομικών μας που καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, είτε των νέων μας, που ‘εξεγείρονται’ και μέσα στην ορμή και στο ζήλο τους για να εκφράσουν τα ανάμεικτα συναισθήματά τους, για τις καταστάσεις που βιώνουν, μερικές φορές παρεκτρέπονται σε υπερβολικές βιαιότητες, σε βανδαλισμούς και καταστροφές. Και αυτοί όπως και οι αστυνομικοί αγαπούν την Ελλάδα μας και επιζητούν ένα καλύτερο αύριο, μερικές φορές με λανθασμένους και βάρβαρους τρόπους, που δείχνουν όχι τον Ελληνικό τρόπο του σεβασμού, της ευγένειας, της δικαιοσύνης και αλληλεγγύης!
Κλάψαμε όλη η Ελλάδα με την οδυνηρή δολοφονία των δύο αστυνομικών στου Ρέντη! Όπως κλαίμε και για τον άγριο και παράλογο ξυλοδαρμό κάθε νέου που διαδηλώνει άοπλος τα πιστεύω και τις ιδέες του. Το αρνητικό αποτέλεσμα που βιώνουμε αρκετές φορές, είναι η αδυναμία να εξασφαλιστεί η ισόρροπη προστασία του πολίτη, χωρίς ακρότητες κι εξτρεμιστικές καταστάσεις, που επίσης μας πληγώνουν και μας ντροπιάζουν εντός κι εκτός της πατρίδας μας.
Ο Έλληνας πολίτης φοβάται πλέον να περπατήσει ελεύθερος στους δρόμους της φιλόξενης και όμορφης Αθήνας! Γιατί είναι ανασφαλής πραγματικά και απροστάτευτος, καθώς γίνεται θύμα όχι μόνο ληστειών – που έχουμε ακούσει ότι έφτασαν τις 250-300 την ημέρα – αλλά και θύμα άγριων δολοφονιών, είτε στο σπίτι του, είτε στο περίπτερό του, είτε στο μικρομάγαζό του.
Ως πότε αγαπημένοι μου συμπατριώτες ως πότε θα επιτρέπουμε αυτό το σκοτάδι και το θάνατο να αγκαλιάζει τα πάντα; Δεν είναι ώρα να πούμε φτάνει πια; Δεν είναι ώρα, αντί εκτοξεύουμε κατηγορίες είτε στην Αστυνομία, είτε στους διαμαρτυρόμενους πολίτες να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!;

Οι μετανάστες, έχουν υπερβολικά υπερβεί τα όριά τους στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές Ελληνικές πόλεις! Αποδείξαμε έμπρακτα σε όλους ως Ελληνικός λαός ότι τους αγαπάμε, ότι είμαστε φιλόξενοι, γιατί κι εμείς υπήρξαμε λίγο πολύ μετανάστες σε ξένες πατρίδες. Απ’ την αρχή της δεκαετίας του 1990 που έρχονταν ρεύματα οι Αλβανοί, τους δώσαμε δουλειές, στις οικοδομές μας, στα χωράφια μας, στα σπίτια μας! Για περισσότερα από 20 χρόνια η Ελλάδα έγινε ο ‘παράδεισος’ για εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες νόμιμους και μη! Τώρα όμως τα πράγματα είναι ζοφερά! 
Στο κέντρο της ιστορικής μας Αθήνας όπου πολλοί από μας κινούμαστε, ζούμε κι εργαζόμαστε, δεν μπορούμε πια να νοιώσουμε ελευθερία και ασφάλεια κι ότι είμαστε στην Ελλάδα! Μπροστά μας καθημερινά σωριασμένες ψυχές με το δηλητήριο της ηρωίνης να τις θανατώνει και το αίμα τους ραντισμένο εδώ κι εκεί και χαμένο στο βωμό της άσπλαχνης πολιτείας και κοινωνίας μας! Οι περισσότεροι – σχεδόν όλοι τους – παράνομοι! Ζούνε στην εξαθλίωση! Πολλοί κλέβουν και ληστεύουν για να ζήσουν! Μερικοί σκότωσαν αθώους κι ανυπεράσπιστους συμπατριώτες μας για λίγα χρήματα! Αρκετοί στο λαθρεμπόριο λευκής σαρκός, ναρκωτικών, παράνομα εισαγόμενων προϊόντων, πολλές φορές αλληλοσφάζονται μεταξύ τους και αποπνέουν παντού τον φόβο και τον τρόμο!
Είναι πολύ μεγάλο κι άδικο κρίμα το παιδάκι που γεννήθηκε στις 10 Μαΐου να μάθει κάποτε ότι ξένοι μαχαίρωσαν τον 44 χρονο πατέρα του σαν αρνί, για να του πάρουν την κάμερα – λίγο πριν γεννηθεί σ’ αυτόν τον άνομο και άδικο κόσμο του πόνου και του θανάτου – χωρίς να τον προστατεύσει κανένας! Ωχ καημένη μας πατρίδα πως σε καταντήσαμε Έλληνες και ξένοι, αδύναμη, φτωχή, τραυματισμένη!!!

Ο συνδικαλισμός, δεν είναι εξορισμού του ταγμένος να αναδεικνύει τα δικαιώματα των εργαζομένων, να τα υπερασπίζεται με δικαιοσύνη και δημοκρατικότητα και να αγωνίζεται για την ελευθερία της βούλησης, της διάδοσης και της εφαρμογής των εργατικών δικαιωμάτων;
Tώρα πια συνειδητοποιήσαμε πόσο κακό έκανε ο κομματικά καπελωμένος συνδικαλισμός, και είναι καιρός πια να ανοίξουμε τα μάτια μας για να παραδεχθούμε ότι υπήρξε ένα ασφαλές όχημα για αρκετούς ηγέτες του να προωθηθούν στην επαγγελματική πολιτική, που είναι συνυπεύθυνη για τη φοβερή κρίση της Ελλάδας μας. Δυστυχώς ο συνδικαλισμός που μπλέκεται πάντα άσχημα με τον κομματισμό, όσο κι αν θέλει να κρατηθεί ‘αγνός’ και λειτουργικός για την υλοποίηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στο τέλος μας τα ‘χαλάει’ και μας αφήνει με τη γεύση ότι κι αυτός δεν τα κατάφερε όσο θα μπορούσε!

Οι κυβερνήτες μας, οι Πρωθυπουργοί, οι Υπουργοί, και οι Υφυπουργοί τους, με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων και τους εκατοντάδες Γενικούς Διευθυντές τους, σαστισμένοι – παρόλες τις ‘καλές προθέσεις τους’ – αποδεικνύονται αδύνατοι κι αδύναμοι να κυβερνήσουν χρηστά κι αποτελεσματικά την Ελλάδα μας!
Μερικοί απ’ αυτούς μας προδίδουν και ματώνουν την καρδιά μας κάθε μέρα καθώς εδώ και καιρό έρχονται στην επιφάνεια όλα τα ντοκουμέντα της απληστίας μερικών που λεηλάτησαν με τις βάρβαρες μίζες τους και τις αισχρές δωροδοκίες τους τον ‘ιδρώτα’ της Ελληνικής Οικονομίας! 
Εμείς, ο Ελληνικός λαός δεν έχουμε άλλα πια να τους δώσουμε, γιατί μας τα πήρανε σχεδόν όλα!!!

Έχασαν την αξιοπιστία τους πλέον γιατί άλλα λένε κι άλλα πράττουν βγάζοντας δυστυχώς οι ίδιοι τούς εαυτούς τους δασκάλους του ψεύδους! Και κυρίως δεν έχουν το δυνητικό δικαίωμα να επιμένουν να κυβερνήσουν και να διοικήσουν σωστά, χρηστά και αποτελεσματικά, γιατί οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν τον κακό εαυτό τους, δεν ομολογούν και δεν παραδέχονται ότι δεν μπορούν να επιβάλλουν την αξιοκρατία, την διαφάνεια, την εργατικότητα, την τιμιότητα και την ειλικρίνεια σε κάθε λεπτομέρεια και φάση της διακυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση!
Υποχωρούν κι ενδίδουν γενικά σε κάθε κακότητα και σε κάθε φαυλότητα που υπάρχει γύρω τους! Και μ’ αυτόν τον τρόπο έχει πλέον επικρατήσει κάθε ανομία ηθικής διάβρωσης και διοικητικής παραλυσίας! Επομένως, τι θα κάνουμε Ελληνικέ λαέ; Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε κυβερνήτες που αντί να μας βγάλουν απ’ την πολυποίκιλη κρίση μας παίρνουν μαζί τους και μας βυθίζουν στο χάος που χάσκει να μας καταβροχθίσει;

Η Ελληνική δικαιοσύνη δυστυχώς βραδυπορεί σαν την χελώνα στην δίκαιη εκτέλεση των αποφάσεών της. Είναι κι αυτή ‘δεμένη’ με ‘θολούς’ νόμους και ‘παραθυράκια’, και ‘δαγκωμένη’ επίσης απ’ την Λερναία Ύδρα της άσπλαχνης γραφειοκρατίας, με αποτέλεσμα ακόμα κι αν προσπαθήσει να εκδικάσει κάποιες παρανομίες των διοικούντων κυβερνητών, να μην καταφέρνει τελικά να τελεσιδικήσει στις περισσότερες αποφάσεις της. Το οδυνηρό και σατανικό αποτέλεσμα είναι να παραγράφονται οι περισσότερες παρανομίες που διαπράττονται, κι έτσι το άνομο σκοτάδι δεσπόζει, γιατί αγαπήσαμε περισσότερο αυτό απ’ ότι το φώς της αλήθειας και της κάθαρσης!
Στην πραγματικότητα η δικαιοσύνη στην χώρα μας καθίσταται άδικη και χάνει συνεχώς κι αυτή την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού! Ενώ το Σύνταγμά μας λέει ρητά ότι είναι ανεξάρτητη απ’ τη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία και ίσης αναλογίας στην αξία της, αποδεικνύεται στην πράξη πολλές φορές εξαρτημένη από κάποιους πολιτικούς, αδύναμη κι ανίκανη να υψώσει το κεφάλι της για να κάνει την κάθαρση που επιβάλλεται, και για να μπορέσουμε επιτέλους να βγούμε έξω απ’ το βόρβορο της ανομίας και ν’ αναπνεύσουμε απ’ τη βρωμιά και τη δυσοσμία του βάλτου, όπου βουλιάζουμε!
Όμως εμείς, ο Ελληνικός λαός αγαπάμε την δικαιοσύνη! Ζητάμε δικαιοσύνη και αλήθεια για κάθε άνθρωπο, για τον απλό πολίτη και για τον κυβερνήτη! Τώρα, ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε, που και σε Ποιόν θα απλώσουμε το χέρι μας, για να μας τραβήξει και να μας βγάλει απ’ αυτόν το βορβορώδη βάλτο, όπου και η Ελληνική δικαιοσύνη έχει λασπωθεί;

Η θρησκεία παραμένει θρησκεία τύπων και εξωτερικής ευσέβειας μάλλον παρά ουσιαστικής δύναμης Θεού για να σώσει τον άνθρωπο! Αν και προσπαθεί, ο λόγος της ξύλινος κι αναποτελεσματικός στον πολύ Λαό μας, χωρίς την δύναμη, την αγάπη και τα έργα του Σωτήρα και Κυρίου μας Ιησού Χριστού! Σπάνια βρίσκεις ανθρώπους που είναι σήμερα συνειδητοί Χριστιανοί στα έργα και στα λόγια της ζωής τους, και που έμπρακτα αγαπάνε τον Θεό και τον συνάνθρωπο όπως ζητάει η Χριστιανική διδαχή!
Αν και ο Ελληνικός λαός στο σύνολό του αγαπάει την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, στην οποίαν οφείλει την διατήρηση του γένους και την απελευθέρωση του έθνους κυρίως μετά απ’ την 400 χρόνων σκλαβιά στην Οθωμανική αυτοκρατορία, περιμένει πολλά περισσότερα απ’ αυτήν, για τη σωτηρία της Ψυχής του, για την πνευματική του ανάσταση και την αναγέννηση του! Περιμένουμε πολλά περισσότερα απ’ την δυνατή οικονομικά Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, και για την οικονομική μας ανόρθωση, τα οποία δυστυχώς ακόμα δεν τα έχουμε βιώσει, αν και έχουμε προσφέρει πάντοτε πολλά ως λαός σε αυτήν.

Ο αθλητισμός μας πόσο τραυματισμένος είναι! Πόσο λυπούμαστε και στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε αυτόν τον αλληλοσπαραγμό των φιλάθλων μέσα κι έξω απ’ τα γήπεδα! Αυτό θέλουμε αλήθεια για αθλητισμό στην πατρίδα μας; Έτσι αθλούνταν οι πρόγονοί μας πετροβολώντας και χτυπώντας με μίσος ο ένας τον άλλο, καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία που όλοι μας πληρώσαμε και βρίζοντας αισχρά και χυδαία αλλήλους; Ή αγωνίζονταν με ευγένεια και άμιλλα ψυχής με τιμιότητα και γενναιότητα έτσι ώστε να στεφανωθεί ως νικητής ο πραγματικά καλύτερος;
Σήμερα η ματαιόδοξη πλεονεξία διαφόρων παραγόντων, και η αισχροκέρδεια κάποιων που κινούν τα νήματα ή και παίρνουν τις αποφάσεις στον αθλητισμό, όπως και η καλλιέργεια του άκρατου φανατισμού, έχουν καταντήσει τη νεολαία μας, τα μικρά παιδιά που πηγαίνουν με τον πατέρα τους να θαυμάσουν την ομάδα τους να φεύγουν τραυματισμένοι και κλαίγοντας απ’ τα γήπεδα!
Θα μείνουμε άπραγοι και παθητικοί μπροστά σ’ αυτή τη λαίλαπα; Θα σταματήσουμε άραγε αυτό το κακό που δηλητηριάζει και αυτό τις ψυχές των παιδιών μας; Θα επανέλθουμε, θα επιστρέψουμε στο ‘νούς υγιής εν σώματι υγιές’, ή θα αφήσουμε – συνυπεύθυνοι όλοι μας – να επεκτείνετε το ‘νούς ασθενής εν σώματι ασθενές’;!  

Τα ΜΜΕ ομολογούμε ότι οφείλουμε πολλά καλά αλλά και δεινά σε αυτά. Κυρίως εξαιτίας του τρόπου χρήσης τους, αλλά και του περιεχομένου όλων και όσων εκπέμπουν. Δυστυχώς κι αυτά με τους ιδιοκτήτες τους, τους δημοσιογράφους τους και τις εκπομπές τους έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την πολυποίκιλη κρίση της πατρίδας μας.
Αρκετά από αυτά είναι δέσμια και πλήρως εξαρτώμενα και χρηματοδοτούμενα από συγκεκριμένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, διαμόρφωσαν μια κοινή γνώμη που όχι μόνο ρέπει, αλλά ζει μέσα στο ψέμα, μέσα στην μοιχεία – με την προώθηση των διαζυγίων – μέσα στην διαστροφή της ομοφυλοφιλίας, προωθώντας την σαν κάτι το φυσιολογικό, μέσα στην πορνεία των ελεύθερων κι ανήθικων σχέσεων, μέσα στον εύκολο πλουτισμό – που συνήθως είναι παράνομος – κτίζοντας χάρτινους χαρακτήρες στις Ελληνικές ψυχές μας!
Τα Ελληνικά ΜΜΕ υποστήριξαν το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια να κτιστεί μια Ελλάδα με σαθρά θεμέλια, με νοθευμένα υλικά και με ασθενείς πολίτες. Τώρα, σε αυτόν τον σεισμό που μας βρήκε μπορούνε να στηρίξουν το οικοδόμημα της πατρίδας μας για να μην καταρρεύσει, τη στιγμή που κάποια ΜΜΕ καταρρέουν τα ίδια;!

Οι Διεθνείς μας Σχέσεις, ακριβώς εξαιτίας της πολύπλευρης κρίσης που μας χτυπάει, έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Η Ελλάδα μας πάντοτε ήθελε και θέλει άριστες σχέσεις με κάθε λαό πάνω στη γη. Και έχει εργαστεί σκληρά για την εμπέδωση τέτοιων σχέσεων, με πάρα πολλές καλές και αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες συνεργασιών σε πολλούς τομείς των διακρατικών σχέσεων μέχρι τώρα.
Όμως πλέον, δεν έχουμε την αξιοπιστία που είχαμε κάποτε! Οι περισσότεροι λαοί μιλούν για μας ως παράδειγμα προς αποφυγή! Οι καλοί μας γείτονες συνεχίζουν πονηρά κι έντεχνα να μας απειλούν και να φτάνουν με τα πλοία τους μέχρι το Σούνιο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα τους μαζεύουμε με τα ελικόπτερα καμιά μέρα απ’ τις καφετέριες της παραλιακής! Δυστυχώς οι Ελληνικές κυβερνήσεις μας τα τελευταία χρόνια συνεχώς υποχωρούν στις ορέξεις τους, φοβούμενες να εξασκήσουν με σθένος και σταθερότητα τα δίκαια κυριαρχικά μας δικαιώματα, απ’ τα οποία μερικά ήδη τα έχουν απεμπολίσει!
Είμαστε μάρτυρες του φοβικού συνδρόμου της κυβέρνησης να μην θέλει να καθορίσει την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) της Ελλάδας, έτσι ώστε να μπορέσει να αρχίσει να εκμεταλλεύεται τον εθνικό ορυκτό της πλούτο προς όφελος του Ελληνικού λαού! Αν και η Κύπρος σε συνεργασία με το Ισραήλ όχι μόνο έπραξαν αυτήν την πάρα πολύ ωφέλιμη πράξη για τις χώρες τους, που ήδη έχουν αρχίσει και εισπράττουν τώρα τα οφέλη τους, αλλά και μας άπλωσαν το χέρι ζητώντας μας να καθορίσουμε την ΑΟΖ μας, οι κυβερνήτες μας δεν δείχνουν την τόλμη και την αποφασιστικότητα να καθορίσουν την ΑΟΖ μας μέχρι τώρα! Τι πιο χρήσιμη και συνετή εξωτερική πολιτική της Ελλάδας με ορθή γεωπολιτική ισορροπία δυνάμεων απ' την ένταξή της στον άξονα Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ, διατηρώντας τις πολύ καλές φιλικές της σχέσεις με τις αραβικές και μουσουλμανικές χώρες της ευρύτερης περιοχής μας!
Η Ελληνική Κυβέρνηση που εκλέχτηκε για να υπερασπίζεται τα Ελληνικά συμφέροντα, αντί να δράξει την μοναδική και πολύτιμη αυτή ευκαιρία, φοβάται τη γείτονα Τουρκία, και καθόμαστε σαν τις κότες να μας ‘πετάξουν λίγο καλαμπόκι’ οι άλλοι ‘φίλοι’ μας – κανένα δάνειο, αν κι εδώ που καταντήσαμε γίνεται όλο και δυσκολότερο – ενώ ο Θεός έχει ευλογήσει την Ελλάδα μας με άφθονο πετρέλαιο και φυσικό αέριο!!! Θα αφήσουμε αυτόν τον εθνικό μας πλούτο ακόμα ανεκμετάλλευτο, τη στιγμή που η πατρίδα μας μπορεί να ωφεληθεί με τρομερά ποσά απ' τον υπόγειο εθνικό της πλούτο; 
Αδέλφια μου, Ελληνίδες κι Έλληνες γιατί τόση εθνική ντροπή, γιατί τόση εθνική δειλία, μιζέρια και πνεύμα ήττας; Εμείς οι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου και του Λεωνίδα για πόσο ακόμα θα δεχόμαστε αυτές τις ήττες, τις προσβολές και την προδοσία της αγαπημένης μας Ελλάδας;

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μέχρι τώρα καταγινόμαστε με την αρρώστια μας. Μέχρι τώρα απλά ας υποθέσουμε ότι κάνουμε διάγνωση της ασθένειας – της κρίσης – που περνάμε. Οι πάντες μιλάμε για την κρίση. Αμέτρητοι τόνοι από μελάνι και χαρτί καταγράφουν την κατάσταση στις χιλιάδες εφημερίδες και περιοδικά του Ελληνικού και ξένου τύπου. Αμέτρητα κλικαρίσματα και πληκτρολογήματα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές επίσης καταγράφουν την οδυνηρή κρίση. Ενώ οι συνεντεύξεις ειδικών και μη στα ΜΜΕ ξεπέρασαν κάθε χρονικό κι επιστημονικό όριο! 
Δυστυχώς όμως πάρα πολύ λίγα έχουν γραφτεί για την ουσιαστική αιτία της κρίσης και τα πραγματικά αίτια που μας έφεραν μέχρι εδώ!
Κι ακόμα ελάχιστα έχουν δημοσιοποιηθεί μάλλον σε ελάχιστους αναγνώστες. Γι’ αυτό, δυστυχώς οι περισσότεροι από μας βλέπουμε την κορυφή του παγόβουνου κι όχι όλο το παγόβουνο. Η Κρίση που περνάμε είναι πολύ βαθύτερη και πολύ πιο πλατιά, απ’ όσο νομίζουμε.
Μερικοί καλλιεργημένοι πνευματικά συμπατριώτες μας, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αλλά κι εμείς ο απλός λαός, έχουμε ομολογήσει ότι η κρίση που ζούμε, που βαθαίνει και μας κατρακυλάει στο γκρεμό, είναι και ηθική κρίση και κρίση αξιών. Και αυτό είναι πράγματι αλήθεια!

Η ερώτηση όμως που πρέπει σοβαρά να σκεφτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ είναι: Γιατί;

ΓΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΗ ΚΡΙΣΗ; ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες, ήρθε η ώρα που επιβάλλεται να δούμε τα πραγματικά αίτια της κατάστασής μας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την Αλήθεια κατάματα!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!

Αν θέλουμε την πραγματική σωτηρία της πατρίδας μας Ελλάδας, η οποία αποτελείται από τον καθένα από μας, από κάθε Έλληνα κι Ελληνίδα, αλλά και από όλους μαζί, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι χρειαζόμαστε προσωπικά καθένας και κάθε μια αυτήν την αληθινή σωτηρία, ΤΩΡΑ!!!
Σωτηρία όμως από τι; Έχουμε άραγε αναρωτηθεί, έχουμε ψαχτεί για να νοήσουμε την πραγματική αλήθεια για τα αίτια της Κρίσης μας; Πιστεύουμε αληθινά ότι το πρόβλημά μας είναι μόνο η αυξανόμενη ανεργία, η φτώχεια, η χαλασμένη δημόσια υγεία, η στρεβλή παιδεία, η έλλειψη δημόσιας ασφάλειας κ.λ.π.

Επιτέλους, ας αποφασίσουμε ότι θέλουμε να μάθουμε την μόνη κι απόλυτη Αλήθεια γιατί φτάσαμε ως εδώ! Για να μπορέσουμε να μάθουμε και ποια είναι η σωτήρια λύση - ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ - για όλους μας και την πατρίδα μας!

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΘΑΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ! Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ! ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Κι αυτό το επιβεβαιώνει Εκείνος που η Φωνή Του διασχίζει αναλλοίωτη τους αιώνες και που είπε: «Γεννηθήτω φως, κι έγινε φως!» Πού είπε: «Λάζαρε έλα έξω» και βγήκε ζωντανός ο νεκρός για 4 μέρες Λάζαρος! Που είπε στην τρικυμισμένη θάλασσα: «Σιώπα, ησύχασε» και γαλήνεψε!!!

Άκουσε, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
«Όλη η κεφαλή (του έθνους) είναι άρρωστη, και όλη η καρδιά αποχαυνωμένη. Από ίχνους ποδιού μέχρι κεφαλής δεν υπάρχει  ακεραιότητα, αλλά τραύματα και μελανιές, και έλκη σάπια…την γη σας (την Ελλάδα σας) ξένοι την κατατρώνε μπροστά σας!!!...» 
Ελληνίδες - Έλληνες, σας κατατρώνε τα υπέρογκα και τεράστια χρέη σας. Σας κατατρώνε οι ανομίες και οι παραβάσεις σας, πρώτα όσων σας διακυβέρνησαν για πολλά χρόνια και επωφελήθηκαν σε βάρος σας, και μετά σας κατατρώνε τα ανυπέρβλητα δάνεια που πήρατε από ξένα κράτη και ξένες τράπεζες, απ’ το Δ.Ν.Τ, την Ε.Κ.Τ και την Ε.Ε. Σε κατατρώνε Ελληνικέ λαέ και οι δικές σου ανομίες, οι δικές σου παραβάσεις και αμαρτίες!

«Οι άρχοντές σου (Ελλάδα οι κυβερνήτες σου κι όσοι είναι στα δημόσια αξιώματα) είναι απειθείς (στον Θεό και στον Λόγο Του)  και σύντροφοι κλεπτών. Πάντες αγαπάνε δώρα (τη δωροδοκία) και κυνηγούν αντιπληρωμές» Μας βροντοφωνάζει ο Λόγος του Υψίστου μέσω του προφήτη Ησαΐα 1:5-7, 23.
Χάσαμε τον αριθμό των σκανδάλων όπου οι άρχοντές μας – αρκετοί απ’ αυτούς είναι βουτηγμένοι στη βορβορώδη λάσπη τους! Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποιοι είναι και πόσα έκλεψαν, για να μας τα επιστρέψουν. Γιατί είναι θέλημα Θεού και φωνή λαού να μας επιστρέψετε κύριοι που κυβερνήσατε κλέβοντάς τα χρήματά μας, όλα όσα είναι δικά μας!

Η αληθινή απάντηση στα αίτια της οδυνηρής κρίσης που ζούμε είναι γιατί αφήσαμε Αυτόν που μας έπλασε και μας δημιούργησε ‘κατ’ εικόνα Του και καθ’ ομοίωσή Του’, για να είναι ο Κύριός μας και Θεός μας. Τον εγκαταλείψαμε, Του έχουμε γυρίσει την πλάτη μας, Τον έχουμε πληγώσει με τη συμπεριφορά μας. Τον βγάλαμε απ’ τη ζωή μας!
Πόσοι από μας ασχοληθήκαμε έστω και λίγο με τον καταστατικό Του Χάρτη που λέγεται Αγία Γραφή, που μας φανερώνει Ποιος Αυτός είναι, ποιοι εμείς οι άνθρωποι είμαστε, και πως μπορούμε να σωθούμε και να θεραπευτούμε…ακόμα και από την οικονομική κρίση!; Πόσοι Έλληνες την Κυριακή το πρωί πηγαίνουν στην εκκλησία ή προσεύχονται στο σπίτι τους ή ακολουθούν τη διδασκαλία του Σωτήρα και Κυρίου Ιησού Χριστού;

Ελληνικέ λαέ, για πολλές δεκαετίες τώρα, μάθαμε σχεδόν οι περισσότεροι από μας – λαός και κυβερνήτες, πολίτες και πολιτικοί – να ζούμε και να περπατάμε χωρίς τον αληθινό Θεό της Βίβλου στη ζωή μας. Ίσως γιατί νομίζουμε ότι Αυτός είναι μόνο στη θρησκεία ή μόνο στους θρησκευόμενους! Αυτός ο Θεός, ξέρετε, είναι κι έχει Αγάπη, είναι κι έχει Δικαιοσύνη, είναι κι έχει Χαρά, είναι κι έχει Ειρήνη, είναι κι έχει σοφία και σύνεση στη διακυβέρνηση για τη ζωή την προσωπική μας, για την οικογένειά μας, για τον τόπο μας!
Μόνο Αυτός ο Αληθινός Θεός της Βίβλου μπορεί να μας σώσει, μπορεί και θέλει να μας συγχωρήσει, αφού Του το ζητήσουμε για όλα τα λάθη μας και τις ανομίες μας, και μόνο Αυτός μπορεί να μας αναγεννήσει σε μια ευλογημένη και επιτυχημένη Ελλάδα, που όλοι θα μιλάνε και πάλι γι’ αυτήν!  Αυτό δεν θέλουμε όλοι μας; ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣ' ΤΟ ΦΩΣ, ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ;!

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, η Αγία Γραφή έχει πολλά παραδείγματα ηγετών, και καλών οι οποίοι πήραν τον Θεό σοβαρά στη ζωή τους και διακυβέρνησαν με επιτυχία, όπως και κακών που Τον απέρριψαν και τελικά απέτυχαν πλήρως σε κάθε τομέα της διακυβέρνησής τους!
Και διέλυσαν τα κράτη και τους λαούς τους γιατί οι ίδιοι αυτοί ηγέτες αρνήθηκαν να έχουν ως Σύμβουλο Αυτόν που γεννήθηκε ως Άνθρωπος, ως παιδί, Αυτόν που δόθηκε σε μας απ’ τον Ουρανό, «…και η Εξουσία Του θα είναι πάνω στον ώμο Του. Και τ’ όνομά Του θα καλεστεί Θαυμαστός, Σύμβουλος, Θεός ισχυρός, Πατέρας του μέλλοντος αιώνας, Άρχοντας ειρήνης.» Προφήτης Ησαΐας 8:6
Πόσοι αλήθεια απ’ τους Έλληνες πολιτικούς μας γνωρίζουν ότι η Σοφία του Θεού στον άνθρωπο, δηλαδή το να ξέρει ο άνθρωπος και ιδιαίτερα ο κάθε Κυβερνήτης να διοικεί, να κυβερνάει σωστά κι αποτελεσματικά μπορεί να το μάθει έχοντας προσωπική σχέση με το Λόγο του Θεού που ενσαρκώθηκε, τον Κύριο της Δόξας τον Ιησού Χριστό;
Ας μας πούνε οι ηγέτες μας που μας κυβερνάνε όλες αυτές τις δεκαετίες πότε ήταν η τελευταία φορά που εκζήτησαν βοήθεια, φωτισμό και δύναμη απ’ τον Κύριο τον Θεό και συμβουλεύτηκαν τον αιώνιο αληθινό Λόγο Του;

Τώρα ας αναλογιστούμε για λίγο: Πως μπορεί κάποιος να αντισταθεί στο ψέμα, που πολλοί πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να το λένε, να το πιστεύουν και να νομίζουν ότι θα κτίζουν μια αληθινή ζωή, χωρίς να έχουν στη ζωή τους Αυτόν που όχι μόνο διακήρυξε, αλλά απέδειξε ότι είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, η ΟΔΟΣ και η ΖΩΗ; Ιωάννης 14:6
Πως μπορεί να αντισταθεί ο κάθε πολιτικός, ο βουλευτής, ο υπουργός το στέλεχος της διοίκησης στην όποια δωροδοκία (μίζα) χωρίς να προκληθεί κακό στον τόπο και στη χώρα μας; Όταν ο Θεός επιβεβαιώνει ότι: Η «φιλαργυρία είναι η ρίζα όλων των κακών» Α’ Τιμ 6:10.
Η φιλαργυρία και η αγάπη για κάθε ανομία μας έφερε εδώ που είμαστε Ελληνικέ λαέ!
Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι δίκαιος, αντικειμενικός εκτελεστής του νόμου   χωρίς τη δύναμη του Θεού, δηλαδή τον Ίδιο τον Θεό στη ζωή του; Είναι δυνατόν η πολιτική διακυβέρνηση της Ελλάδας να γίνεται πλέον από ανθρώπους που κατέκλεψαν το χρήμα του λαού, που διαψεύδουν τα λόγια τους με τις πράξεις τους και συνεχίζουν ατιμώρητοι, να ζούνε αλαζονικά ανάμεσά μας χωρίς ίχνος λύπης, μετάνοιας και συγνώμης απ’ τον Θεό και το λαό;

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Όταν έκλεβαν το δημόσιο χρήμα με τις τεράστιες μίζες τους υπερδιπλασιάζοντας την αξία και το κόστος π.χ. των οπλικών μας συστημάτων ή των υποβρυχίων μας, αλλά και πολλών άλλων δημοσίων προμηθειών και έργων, ατιμάζοντας τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, δεν γνώριζαν ούτε πίστευαν ότι θα έρθει μια μέρα που θα λογοδοτήσουν στο Θεό και στο λαό για τις ανομίες τους αυτές; Να που όμως φτάνει η μέρα αυτή! Να που όλα έρχονται κάποια στιγμή στο φώς! Όσο και να κρύβονται από μας - το λαό - απ' τον Παντογνώστη και Δίκαιο Κριτή δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν!
Όσο κι αν αυτοαπατιούνται ότι γλύτωσαν απ’ τον ανθρώπινο νόμο, κι αν ακόμα ίσως ξεφύγουν μερικοί, απ’ την ανθρώπινη δικαιοσύνη, να είναι ΒΕΒΑΙΟΙ ότι ο Λόγος του Θεού διαβεβαιώνει τους πάντες, πως όλοι μια μέρα θα καθίσουν μπροστά στον ένδοξο Κύριο Ιησού,  τον Οποίον είπε ο απ. Παύλος στην Πνύκα – στη σκιά της Ακρόπολης - όταν κήρυξε το Ευαγγέλιο, ότι Τον διόρισε ο Θεός Πατέρας για να κρίνει ζώντες και νεκρούς!!!
«Τους χρόνους λοιπόν της άγνοιας παραβλέποντας πράγματι ο Θεός, τώρα παραγγέλλει στους ανθρώπους όλους παντού να μετανοούν. Καθότι όρισε μέρα κατά την οποίαν μέλλει να κρίνει την οικουμένη με δικαιοσύνη, με έναν άνδρα που όρισε, αφού έδωσε πιστοποίηση σε όλους όταν Τον ανάστησε απ’ τους νεκρούς» Διακήρυξε ο απ. Παύλος τότε ενώπιον πολλών Αθηναίων φιλοσόφων και στοχαστών. Πράξεις των Αποστόλων 17:30-31

ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ’ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΙ!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΙ ΑΔΙΚΩΝ;

Ελληνικέ λαέ και αξιότιμοι κύριοι και κυρίες πολιτικοί, χωρίς μάλλον να το καταλάβουμε με τον τρόπο σκέψης μας, με την ίδια τη συμπεριφορά μας ως μεμονωμένα άτομα και ως λαός αφήνοντας την Πηγή της Ζωής, το Φως και την Αλήθεια, δώσαμε τόπο στον εχθρό μας τον διάβολο, τον πατέρα του ψεύδους (Ιωάννης 8:44). Τον αφήσαμε να μας τυφλώσει τα μάτια της ψυχής μας, να μας κάνει φιλάργυρους, φιλήδονους μάλλον παρά φιλόθεους, υπέρμετρα εγωιστές, σπάταλους, πλεονέκτες δηλαδή ειδωλολάτρες, γιατί ο Παύλος γράφει ότι η πλεονεξία είναι ειδωλολατρία! Γίναμε ‘ο κλέψας του κλέψαντος’, και το ‘ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι’ λέμε όλοι μας πολύ σοφά και την ίδια στιγμή χαζογελάμε πολλοί απ’ το λαό μας με όλες τις ηλίθιες σαπουνόφουσκες που μας σερβίρουν, για να μας διασκεδάσουν!
Έτσι νομίζουμε, κι αυτοί μας αποβλακώνουν, για να μας περνάνε στο υποσυνείδητο ό,τι μηνύματα θέλουν για να μας ελέγχουν και για να μας κατεξουσιάζουν!

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να επαναστατήσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι κατά του κακού μας εαυτού! Τώρα είναι η ώρα να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ;
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ, Ή ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!;

Το σκλαβωμένο για 400 χρόνια Ελληνικό έθνος στην Οθωμανική αυτοκρατορία, με μπροστάρηδες αρκετούς γενναίους πατριώτες έκαναν Αρχηγό τους τον Ύψιστο Κύριο και Θεό του ουρανού και της γης!
Γονάτισαν μπροστά Του, κάτω απ’ την τιμημένη Ελληνική σημαία, ύψωσαν τον Σταυρό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, και αφού ζήτησαν την επέμβασή Του, με τις ευλογίες των θαρραλέων ιερέων ορκίστηκαν ‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ’!!! Αγωνίστηκαν με πίστη για την σωτηρία της πατρίδας και τα κατάφεραν! Δόξα και τιμή στον Αληθινό κι αιώνιο Θεό που μας συμπαραστάθηκε! Τιμή κι έπαινος στους ηρωικούς μας αυτούς πατέρες της πίστης και την ελευθερίας μας!

Η  ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ:

Σήμερα ο Θεός και ο καιρός μας καλεί ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Να αφήσουμε το εγώ μας, με το οποίο τα κάναμε ‘θάλασσα’ και να πάμε στο ΕΜΕΙΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Να υψώσουμε στην καρδιά μας τον Εσταυρωμένο κι Αναστημένο Κύριο ο Οποίος ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!
ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ Π.Δ. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ!!!

«ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ (ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ) ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ»  Β΄Χρονικών 7:14  

Το Ελληνικό Κίνημα Σωτηρίας της Ελλάδας πιστεύει, υποστηρίζει και προτείνει στον Ελληνικό Λαό και σε όλους τους υπεύθυνους φορείς:
Πολιτικά Κόμματα, Δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, εργαζομένους και ανέργους, επιχειρηματίες μικρούς και μεγάλους, μαθητές και καθηγητές, κλήρο και λαό, σωματεία, συλλόγους, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, δημοσιογράφους, αθλητές, γιατρούς, δικηγόρους, δικαστές, με πλήρη πίστη, πεποίθηση και βεβαιότητα να προχωρήσουμε με πίστη να δοκιμάσουμε να εφαρμόσουμε τον Λόγο του ζωντανού Θεού, για να δούμε την εκπλήρωση της υπόσχεσής Του η οποία είναι ότι ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, μικρός και μεγάλος, πλούσιος και φτωχός, προσωπικά αλλά και συλλογικά στα σπίτια μας, στις δουλειές μας, στις επιχειρήσεις μας, στα μαγαζιά, στα σχολεία, παντού…. Κάθε πολιτικός άντρας ή γυναίκα, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει, οι βουλευτές, Η Κυβέρνηση, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι δάσκαλοι  και οι καθηγητές, οι φοιτητές, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι ιερείς, οι άνεργοι…ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ:

(1)    Ας ταπεινώσουμε τον εαυτό μας μπροστά Του, ας έρθουμε στον Εσταυρωμένο Χριστό ο Οποίος γι’ αυτό ακριβώς σταυρώθηκε στο Γολγοθά, για να μάς λυτρώσει από όλες τις ανομίες μας και αμαρτίες μας.
(2)  ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ! ΝΑΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ, ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ! ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ, Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ! ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ Ν' ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
(3)    Ας Του ζητήσουμε να μας συγχωρήσει από κάθε μας ανομία και αμαρτία γιατί είναι γραμμένο στην Καινή Διαθήκη Του, : «Αν περπατάμε στο Φως καθώς Αυτός είναι στο φως, έχουμε κοινωνία μεταξύ μας και το αίμα του Ιησού Χριστού, του Υιού Του, μας καθαρίζει από κάθε αμαρτία. Αν πούμε ότι δεν έχουμε αμαρτία πλανούμε τους εαυτούς μας και η αλήθεια δεν είναιμέσα μας. Αν ομολογούμε τις αμαρτίες μας είναι Πιστός και Δίκαιος ώστε να μας συγχωρήσει τις αμαρτίες και να μας καθαρίσει από κάθε αδικία»    (Α΄Ιωάννη 1:7-8)

ΚΥΡΙΕ ΘΕΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΛΗΣΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ…ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ!
(4)       Ας ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, λέγοντάς Του:  «ΚΥΡΙΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΘΕΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!»
(5)                 Ελληνικέ λαέ, ας έρθουμε στο Φως του σωτήριου Ευαγγελίου
Του, το οποίο ο Αδαμάντιος Κοραής είπε ότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ – ΤΟ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ Σ’
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, 
ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 
ΑΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! Ο ΙΔΙΟΣ 
ΛΕΕΙ: «ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΕ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 
ΚΑΙΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ»
(6)           Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ
ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ!      
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ   ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΝΑΣ 
ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ 
ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ 
ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΡΟΜΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ 
ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ 
ΚΡΙΣΗ!

(7)         Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΖΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ:
Α) ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, Β) ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, Γ) ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, Δ)ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ (ΜΑΓΑΖΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ…) Ε) ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ! ΣΤ) ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, Ζ) ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, Η) ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, Θ)ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, Ι) ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΙΑ) ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΙΒ) ΤΑ ΜΜΕ.

Έχουμε στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σε περίπου 20 χώρες όπου είχαν την ίδια κρίση με μας ή και χειρότερη, όπου ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ εφώναξαν στον Θεό με τις προϋποθέσεις που φανερώνει η Αγία Γραφή, ΗΡΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ: ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!!!
Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΡΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ – ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ!

(1)           ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΕΙ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ: 
   ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 3/5 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ – ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ!

(2)                                     ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:

Διάφορα άρθρα που πρέπει να αλλάξουν μετά από γνωμοδότηση ειδικής επιτροπής καθηγητών Συνταγματολόγων.
Τουλάχιστον το άρθρο 86 πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε, έτσι ώστε να καταργηθεί η Βουλευτική ασυλία! Μια απ’ τις πέτρες των σκανδάλων, όπου βασίζεται η ανομία των βουλευτών!

Πρέπει κάθε βουλευτής, πρέπει κάθε πολιτικός να έχει την ίδια ισόνομα δίκαιη αντιμετώπιση απ’ το δικαϊκό σύστημα της χώρας μας, σε κάθε περίπτωση παραβίασης του Αστικού και Ποινικού Δικαίου!
Τέρμα πια οι παρανομίες σας κύριοι πολιτικοί, τέρμα πια οι συγκαλύψεις κάθε σας απατεωνιάς και παρανομίας σας! Δεν αντέχουμε άλλο πια να είστε εσείς που μας κυβερνάτε τόσο κακό και σάπιο παράδειγμα για μας και τα παιδιά μας. Ας νοιώσετε, ας καταλάβετε πόσο κακό έχετε προξενήσει στην πατρίδα και στο λαό εξαιτίας των ανομιών σας!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

(3)                          150 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ!

Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να γίνουν 150! 
Δεν μάς χρειάζονται ούτε 300, ούτε διακόσιοι, να τους χρυσοπληρώνουμε με τόσο υψηλούς μισθούς! Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο έργο ως Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με 150 βουλευτές! Ούτε μάς χρειάζονται τόσες εκατοντάδες υπάλληλοι με 16 μισθούς Ελληνικέ λαέ, όταν ένα μεγάλο μέρος σου δεν έχει ούτε έναν!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!

(4)                             ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο Ε.Λ.Α.Κ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
                                              
Πρόκειται για έναν Λογαριασμό, για ένα Ταμείο που θα ελέγχεται από 52 ανθρώπους οι οποίοι θα εκλεγούν ένας από κάθε νομό της Ελλάδας, απευθείας απ’ τον λαό, με γνωστό το ‘πόθεν έσχες τους’ και θα εποπτεύουν, θα ελέγχουν και θα συντονίζουν αυτόν τον Λογαριασμό, όπου ο κάθε άνθρωπος Έλληνας ή ξένος που θέλει να βοηθήσει οικονομικά θα καταθέτει αυτοπροαίρετα όποιο ποσό θέλει και όποτε θέλει!
Βασικός σκοπός αυτού του Λογαριασμού είναι η άμεση βοήθεια σε κάθε συμπατριώτη που είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, λόγω φτώχειας, αρρώστιας, εγκατάλειψης, άδικης αντιμετώπισής του απ’ το Κράτος ή και από άλλους ιδιώτες.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο θα έχει την ευθύνη του τελικού ελέγχου – σε εβδομαδιαία βάση – όλων των εισροών κι εκροών του Ε.Λ.Α.Κ, και αυτό θα αναφέρεται απευθείας στον Υπουργό Οικονομίας και στον Πρωθυπουργό.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ‘ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ’, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

(5)                             ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Ε.Λ.Α.Κ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ Ή ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. 
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ‘Η/ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ/ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ, Κ.Λ.Π ΘΑ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Ε.Λ.Α.Κ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
         
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΡΩΝ!

(6)                         ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ – ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.Λ.Α.Κ – ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ, ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!

(7)                                 ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 7% ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠ’ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ Ή ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΗΣ ΚΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ!

(8)                          ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ, ΗΘΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ Ε.Λ.Α.Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

(9)              ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ. – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ.

Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο – οι αξιότιμοι κι εξαίρετοι Έλληνες καθηγητές μας επιβεβαιώνουν ότι αυτό ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ – ενώ για τον καθορισμό της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας πρέπει να πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο με συνυποσχετικό, για τον καθορισμό της ΑΟΖ μας αυτόν δεν απαιτείται!!! Μπορούμε λοιπόν ελεύθερα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της θάλασσας να προχωρήσουμε σ’ αυτόν τον καθορισμό.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ – ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ!

(10)                                ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΘΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

(11)                           ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ:

1ος ΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ:
ΑΔΥΝΑΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟΥΣ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΣΥΛΟ – ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΟ.

2ος ΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ:
Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

(12)            ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Ή ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΤΩΝ Η.Π.Α, ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Κ.Λ.Π ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ, Ή ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ (SPREADS) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ:

(Α) ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ – Δ.Ν.Τ – Ε.Κ.Τ – Ε.Ε. ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Κ.Λ.Π ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3-7% ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ Α.Ε.Π. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ 3-7%, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!!

(Β) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ‘ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ’ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ

(Γ) ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΩΣ ΤΟ 2000, ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΩ – ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ – ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ 3% (ΔΗΛΑΔΗ 1 € = 115 Δρχ.) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΔΡΑΧΜΗ, ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η Διακήρυξη αυτή παρατίθεται σε ανοικτή διαβούλευση ενώπιον όλων όσων ενδιαφέρονται πραγματικά να συνεισφέρουν στην ειρηνική και δημοκρατική επεξεργασία της, με αντικειμενικό σκοπό την όσο το δυνατόν πληρέστερη ολοκλήρωση μιας ‘οριζόντιας (άνωθεν) και κάθετης’ λυτρωτικής λύσης για την πατρίδα μας Ελλάδα, ώστε να μην χαθεί, αλλά να ΣΩΘΕΙ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ :

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ – ΚΑΘΟΛΙΚΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ),  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ …. ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  
ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ
ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου