Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Ή ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΜΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ;

Ζώντας τις τελευταίες μέρες την τεταμένη κατάσταση που έχει αρχίσει να 'ηλεκτρίζει' την Αθήνα, αλλά και άλλες περιοχές, νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε κάθε βιαιοπραγία από όπου κι άν προέρχεται.

Όσο δίκαια κι αν είναι ή ότι φαίνεται να είναι τα αιτήματα του λαού που ξεσηκώνεται, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ! Δεν είναι καθόλου καλό να προπηλακίζουμε να πετροβολούμε και να θέλουμε να τραυματίσουμε ή να ακόμα χειρότερα να στερήσουμε τη ζωή από οποιονδήποτε άνθρωπο, πολιτικό, διοικητή, κομματικό στέλεχος, όργανο της προστασίας μας, αντίπαλο ή τέλος πάντων οποιονδήποτε μη συμφωνούντα μαζί μας!

Η ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ - ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙ.

Η ειρηνική διαβούλευση και διαδήλωση όλων όσων συμμετέχουν στον προβληματισμό, στην κατάθεση ιδεών, προτάσεων και λύσεων για την έξοδό μας απ' την κρίση είναι απαραίτητα ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ. Ας μην επιτρέψουμε "στο διάβολο να βάλει την ουρά του" μέσω ανθρώπων που νομίζουν ότι με τη βία και την διάλυση των πάντων μπορούν να προσφέρουν καλό στον τόπο. Η ΒΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΒΙΑ! Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Η διαφύλαξη της ειρήνης ανάμεσα στο λαό, ως "κόρη οφθαλμού'' απ' όλο το λαό, ο σεβασμός της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας του άλλου - όσο λάθος και να είναι - αποτελούν γνήσια χαρακτηριστικά της αληθινής δημοκρατίας, και του Βιβλικού Χριστιανισμού πάνω στον οποίον θεμελιώνεται το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Ή ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ' ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ - ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ - ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!

"ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ" όπως μας παραγγέλει ο αληθινός και παντοδύναμος Σωτήρας και Κύριος Ιησούς Χριστός! 

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ'' ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ "Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ".  

Αν σπείρουμε με ειρηνικό τρόπο στην ειρηνική μετάβαση σε ένα πιο δίκαιο και λαϊκό κίνημα δικυβέρνησης της Ελλάδας, βασισμένοι στον τελειότερο Καταστατικό Χάρτη όλων των εποχών - την ΒΙΒΛΟ - αυτό θα μπορέσει να γίνει. Αν σπείρουμε σε βίαιη ανατροπή της υπάρχουσας πολιτικής κατάστασης, να είμαστε βέβαιοι ότι το πιο πιθανόν θα φέρει επίσης βίαιη καταστολή κάθε κίνησης πολιτών που θα έχει βιαιπραγία, ταραχές και ακαταστασία!


ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου